Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zurig 40 mg Tablets
Merhaba millet,

Ben (45F) bir süredir sadece sinir bozucu ayak ağrısı olduğunu düşündüğüm şeyle uğraşıyorum. Meğerse gutmuşmuş ve işler gerçekten kötüye gidene kadar bunu tamamen görmezden geldim. Birkaç ay önce inanılmaz derecede böbrek ağrısı çekmeye başladım ve ardından ilk kez tam bir gut krizi geçirdim. Çok kötüydü. Doktorum ürik asit seviyemi kontrol ettirdi ve 9.2 çıktı. Ahh.

Doktorum bana Zurig 40 mg verdi ve açıkçası etki göstermesinin ne kadar süreceğini bilmiyordum. Ama şunu söyleyeyim, beklediğimden daha hızlı çalışmaya başladı. Bir hafta içinde ayaklarımdaki ağrının o kadar da kötü olmadığını fark ettim. Bir gecede mucizevi bir tedavi olmadı ama her geçen gün acı biraz daha katlanılabilir hale geldi.

İki hafta geçtiğinde fark gece ve gündüzdü. Beni yüksek sesle ağlatan böbrek ağrısı geçti ve o zamandan beri başka bir büyük gut krizi geçirmedim. Hala ara sıra beni tedirgin eden tekmeler oluyor ama Zurig 40 mg benim için işleri ciddi anlamda tersine çevirdi.

Zurig'e başlıyorsanız ve ne kadar süreceğini düşünüyorsanız, deneyimlerime göre ilk hafta içinde biraz rahatlamış olmalısınız. İki ila dört haftaya kadar işler çok daha iyi olmalı. Elbette herkes farklıdır ama bu benim için gerçekten büyük bir olaydı.

Umarım bu, bu saçmalıkla uğraşan birine yardımcı olur. Dayan, daha iyi olacak!
Reply

Users browsing this thread: 2 Guest(s)

About Ziuma

ziuma is a discussion forum based on the mybb cms (content management system)

Quick Links

User Links

Advertise