Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A Sudden Encounter with Meniere's Disease: My Unexpected Journey Through Hearing Loss
دوستان، بیایید من یک چیزی رو تعریف کنم. دیروز تهران بودم و اتفاق عجیبی برام افتاد. من هیچ‌وقت با مشکلات شنوایی یا سرگیجه‌ای مواجه نشده بودم، اما دیروز برای اولین بار توی زندگیم دچار یک وضعیت نگران‌کننده شدم.
دیروز ظهر، برای شرکت در یک مهمانی خانوادگی به تهران رفتم. همه چیز خوب پیش می‌رفت، تا اینکه یک دفعه وسط مهمانی احساس عجیبی کردم. سرگیجه شدیدی گرفتم، طوری که فکر کردم هر لحظه ممکنه زمین بخورم. اولش فکر کردم شاید خستگی یا کمبود خواب باعثش شده، اما بعد متوجه شدم که نه، این سرگیجه یه چیز دیگه‌س. انگار دنیا دور سرم می‌چرخید و تعادلم رو به کلی از دست داده بودم. دیگه نمی‌تونستم روی پاهایم بایستم و حتی احساس کردم شنواییم هم کمی تغییر کرده.
خلاصه، اون موقع مجبور شدم مهمانی رو ترک کنم و به یکی از مراکز پزشکی تهران مراجعه کنم. اونجا بود که تصمیم گرفتم به مرکز نوار گوش تهران برم تا بفهمم دقیقاً چه اتفاقی افتاده. Big Grin
بعد از انجام نوار گوش، پزشک به من گفت که متأسفانه من دچار کم‌شنوایی ناشی از بیماری منییر شدم. شنیدن این خبر برای من خیلی سخت بود. تا حالا اسم این بیماری رو نشنیده بودم، ولی دکتر توضیح داد که این بیماری می‌تونه باعث سرگیجه‌های شدید و کاهش شنوایی بشه.
با اینکه اون لحظه واقعاً نگران شده بودم، دکتر به من گفت که نگران نباشم و سریعاً برای کاهش سرگیجه‌ام، یک مانور خاص انجام داد. خوشبختانه، بعد از اون مانور، سرگیجه‌ام به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرد.
اما مشکل شنواییم همچنان باقی بود. دکتر به من پیشنهاد کرد که برای بهبود شنواییم از سمعک استفاده کنم. اولش فکر کردم که شاید نیازی به این کار نباشه، اما وقتی وضعیت شنواییم رو دقیق‌تر بررسی کردم، دیدم که واقعاً چاره‌ای جز تهیه سمعک ندارم.
خلاصه، همون روز سمعک رو تهیه کردم و نصبش کردم. واقعاً فکر نمی‌کردم که یه روز مجبور بشم از سمعک استفاده کنم، اما حالا که این اتفاق افتاده، خوشحالم که تکنولوژی وجود داره که می‌تونه به من کمک کنه. Cool
این تجربه به من یاد داد که چقدر سلامتیمون ارزشمنده و باید بیشتر مراقب خودمون باشیم. شما هم اگه یه وقت با سرگیجه‌های مکرر یا تغییرات ناگهانی در شنواییتون مواجه شدید، حتماً سریعاً به پزشک مراجعه کنید تا مشکلی پیش نیاد. Wink Wink
راستی اینم آدرس مرکزی که مراجعه کردم:
[attachment=622]
https://jahansamak.com
[Image: kharidsamak-com.jpg]
Reply

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Ziuma

ziuma - forum diskusi dan komunitas online. disini kamu bisa berdiskusi, berbagi informasi dan membentuk komunitas secara online. Bisa juga berdiskusi dengan sesama webmaster/blogger. forum ini berbasis mybb

Quick Links

User Links